O nama

Osvetljenje ima najbitniju ulogu u kreiranju ambijenta u vašem domu. Ako je osvetljenje pažljivo odabrano i sav ostali nameštaj će izgledati baš onako kako ste vi želeli. Osim samog osvetljavanja prostorija, svetlost takođe utiče i na raspoloženje, pa je bitno da odaberete ono što najviše prija vašim očima.

Sa našim ogromnim izborom dekorativnih lustera, ugradnih svetala, sijalica, LED traka, spoljne rasvete, i još mnogo proizvoda iz našeg asortimana, sigurno ćete pronaći pravi izbor da vratite sjaj svom domu.

Kako odabrati najbolja plafonska svetla za vaš dom ? Mi vam nudimo neke od najpopularnijih opcija da vam pomognemo da odlučite: plafonska svetla su odlična kako za ambijentalno i difuzno osvetljenje tako i za direkciono osvetljenje, naročito u prometnim prostorijama kuće kao što su predsoblje, hodnici, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, pa čak i ormar.

Bez obzira na stil, dizajn ili vrstu plafonskog osvetljenja koji su vašoj kući potrebni, kod nas ćete pronaći najbolji odnos cene i kvaliteta.

U ponudi su takođe i spoljna rasveta, sve od prateće opreme sa osvetljenje i električne instalacije kao sto su prekidači, kablovi, sijalice, fasunzi, osigurači, elektro ormani, spojnice …

Vršimo brzu i kvalitetnu ugradnju naših proizvoda kao i svih potrebnih prepravki na vašim strujnim instalacijama. Za vise informacija oko izvođenja radova nas kontaktirajte putem Kontakt stranice, putem telefona 060/396-80-59  ili na web stranici https://www.neon-m.rs/